ΝΤΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΝΤΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Τα τελευταία 5 χρόνια η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥΣΑΜΑΔΩΝ Μ.ΕΠΕ αναλαμβάνει την φιλοτέχνιση στον πλήρη στόλο των οχημάτων μιας εταιρείας. Η φιλοτέχνηση γίνεται με ειδικά επώνυμα πολυμερικά, βινύλια αυτοκόλλητα τα οποία προσαρμόζονται σε οποιαδήποτε κυρτή η κήλη επιφάνεια του αυτοκινήτου καλύπτοντας το απόλυτα, επίσης είναι φιλικά προς το περιβάλλον και το αυτοκίνητο.

Είναι σημαντικό ότι με τον τρόπο αυτό δεν προκαλούμε μόνιμη αλλαγή στο χρώμα του αυτοκινήτου με την υψηλότερη ανάλυση εκτύπωσης και γραπτή εγγύηση επικόλλησης, αντοχής – διάρκειας εφαρμογής και αποκόλλησης.

ΜΕΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Το ντύσιμο αυτοκίνητων με μερική κάλυψη μας δίνει την δυνατότητα εφαρμογής λογοτύπου ή γραμμάτων σε μικρή διάσταση άμεσα και σε χαμηλό κόστος.
Η εφαρμογή μικρού μεγέθους διαφήμισης εξυπηρετεί εταιρείες με μεγάλο στόλο αυτοκινήτων και σε περιπτώσεις όπου μας ενδιαφέρει απλή και διακριτική προβολή.

ΟΛΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Το ντύσιμο αυτοκινήτων με ολική κάλυψη μας δίνει την δυνατότητα πλήρους εφαρμογής λογοτύπου η εικαστικού σε ολη την επιφάνεια του οχήματος. Τα αυτοκόλλητα νέας γενιάς προσαρμόζονται απόλυτα σε όλα τα κυρτά και κύλα σημεία κάνοντας πιο μεγάλη την επιφάνεια προβολής.


ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΞΥΠΝΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ!

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ (ΜΕΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ) ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ (ΜΕΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ) ΜΕ ΚΟΠΤΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΟΛΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ