ΜΟΥΣΑΜΑΔΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥΣΑΜΑΔΩΝ Μ.ΕΠΕ δραστηριοποιείται από το 1969 στην κατασκευή και εμπορία μουσαμάδων για φορτηγά οχήματα παντός τύπου.

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Η εταιρεία μας αφουγκραζόμενη τις εξελίξεις με γνώμονα πάντα τις ανάγκες των πελατών της εξελίσσεται διαρκώς επαναπροσδιορίζοντας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της.

ΝΤΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Τα τελευταία 5 χρόνια η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥΣΑΜΑΔΩΝ Μ.ΕΠΕ αναλαμβάνει την φιλοτέχνιση στον πλήρη στόλο των οχημάτων μιας εταιρείας με ειδικά επώνυμα υλικά.

WRAPPING

Τα τελευταία 5 χρόνια η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥΣΑΜΑΔΩΝ Μ.ΕΠΕ αναλαμβάνει το “ντύσιμο” (car wrapping) του αυτοκινήτου σας, της μοτοσικλέτας σας καθώς και στόλους εταιρικών αυτοκινήτων.

ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ

Ο μουσαμάς PVC είναι ένα υλικό πλήρως αδιάβροχο με πολυεστερικά λινά στην ύφανση του, το οποίο δεν επιδέχεται καμία αλλαγή στις καιρικές συνθήκες και χωρίς περιορισμό σε διαστάσεις.

ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥΣΑΜΑΔΩΝ Μ.ΕΠΕ με πολυμερικά υλικά και μελάνια, υδροδιαλυτά φιλικά προς το περιβάλλον, αναλαμβάνει κάθε εξωτερική ή εσωτερική εφαρμογή οπτικής επικοινωνίας.

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

Για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥΣΑΜΑΔΩΝ Μ.ΕΠΕ η εμπορία και κατασκευή του μουσαμά (PVC) είναι επί σειρά ετών παράλληλη με την επιγραφοποίησή του.

ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΕΚΘΕΣΕΩΝ

Οι ψηφιακές εκτυπώσεις και οι ψηφιακές εφαρμογές τους, σε διάφορα υλικά χρησιμοποιούνται κατά κόρον σε όλες τις σύγχρονες κατασκευές εκθεσιακών περιπτέρων.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Το atelier μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε εργασία μακέτας. Οι γραφίστες μας έχουν τη γνώση, την πείρα και την φαντασία.